En mobiltelefon er noget som vi alle efterhånden har uanset alder og det er noget vi alle brugere i vores hverdag til at være i kontakt med familie, venner eller finde vej til lufthavnen. De fleste ved ikke at du faktisk også kan købe aktier over din telefon via en app. 

Inden du kan gå i gang med at købe aktier på en aktieapp, så skal du vælge den handelsplatform som du vil købe dine aktier over. Og derefter kan du hente den pågældende udbyders aktieapp til din mobiltelefon. 

Her i indlægget vil jeg komme ind på hvilke aktieapp der er de bedste og hvilken aktieapp jeg bruger til at købe mine aktier på. Først og fremmest så skal du jo vælge en aktieplatform som du vil købe dine aktier på, her vil jeg til hver en tid anbefale etoro, de har også en aktieapp som du gratis kan hente og installere på din mobiltelefon. De har en utrolig nem og brugervenlig app og platform og det er også derfor den fortrukne udbyder hvis du spørger mig.

Top 3 aktie apps 2023

Efter mere end 5 år hvor jeg har handlet aktier, har jeg efterhånden været igennem en hel del forskellige aktieapp og er kommet frem til de tre bedste aktie app. 

 1. eToro er helt klart den bedste når det kommer til aktieapp og platform. De er en af de mest brugte handelsplatforme derude og det har de efterhånden været i rigtig mange år. De har en utrolig nem og brugervenlig aktieapp, som alle kan finde ud af at navigere rundt på. – Opret konto her
 2. SaxoInvestor er også en af de meget kendte her i Danmark, dog har de ikke været så længe på markedet som Etoro, og har derfor ikke fået finpudset deres platform helt så meget som Etoro. Alt i alt er det dog også en rigtig god aktieapp til nybegyndere – Opret konto her
 3. Nordnet er den mest brugte her i Danmark og det er en app, som er meget brugervenlig men også lidt klodset på samme tid. De har gjort mere ud af deres platform end deres app, og derfor vil den også virke mere uoverskuelig.  – Opret konto her
aktieapp

Sådan investerer du på en aktie app

De fleste store spiller indenfor handelsplatforme, altså der hvor du kan købe og sælge aktier. Har bygget deres egen aktie app, så du nemt og hurtigt kan tjekke op på dine aktier eller købe og sælge nogle aktier på farten over din mobiltelefon. 

Ønsker du at købe aktier løbende, så er det ofte en fordel at vælge en billig aktie app, hvor du har lav eller ingen kurtage når du køber aktier. Måske du også syntes det er rart at læse erfaringer fra andre investorer.

Når du har hentet appen og er logget ind, så kan du blot søge efter de aktier som du ønsker at købe og derefter handle dem.

Find den bedste aktieapp

Hvis du er typen der elsker at tjekke op på dine aktier flere gange fagligt, eller måske gerne vil have mulighed for at købe og læse om aktier på farten, så er en aktieapp et must for dig. Derfor er det også vigtigt at vælge en aktie app, som har lav kurtage ved handler.

Nu har du læst hertil, så har du fået lidt mere indsigt i hvilke ting du skal holde øje med, for at vælge den bedste aktie app. Jeg anbefaler eToro, som er en god aktie app, hvor du har mulighed for at købe aktier med 0 kr. kurtage.

Derudover så er nedestående grunde til at eToro er vores testvinder som den bedste aktie app:

 • Aktiehandel app med 0 kr. kurtage ved køb og salg
 • Fungerer både til Android og iOS
 • Mulighed for copytrading
 • Vælg mere end 20 forskellige sprog
 • Find mere end 2500 forskellige aktier

Herunder har jeg lavet en lille guide til dig med hvordan du opretter en konto hos etoro. Ved at følge min guide, vil du være klar til at købe dine første aktier indenfor 10 minutter. 

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Bayer aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Saxo-Bank-Logo
4.3/5

Læs anmeldelse

Etoro-liste
4.8/5

Læs anmeldelse

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Indsæt penge på din konto

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første udbytteaktier.

For at købe udbytteaktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine udbytteaktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

eToro

etoro

Længere oppe i indlægget har vi snakket lidt om, hvordan og hvorfor du skal vælge etoro som aktie app. Herunder kan du så læse lidt mere om, hvorfor det er jeg syntes etoro er den bedste aktieplatform på markedet.

Fordele

 • 0% i kurtage på salg og køb af aktier
 • Overskueligt overblik over dine aktier
 • Dansk aktie app
 • App til både iOS og Android
 • Overfør penge til din konto med paypal, kreditkort og Bankoverførsel
 • Mulighed for copytrading
 • Minimums indbetaling på 50$ 
 • Den mest brugte platform i norden
 • Brugervenlig platform og app
 • Vælg mellem mere end 2500 aktier, kryptovaluta og valutaer.

Ulemper

 • Kundeservice er på engelsk
 • Du skal selv sørge for at indberette dit overskud eller underskud til skat
 • Pris er 5$ for at få udbetalt dine penge.

SaxoInvestor

saxoinvestor

Saxo investor er nok den mest kendte aktieplatform her i Danmark og de har også en meget brugervenlig og nem platform og aktie. Det er som sagt en dansk platform, derfor kan du også finde et større udvalg af danske aktier hos dem i forhold til etoro, hvor der ikke er så stort et udvalg af danske aktier. Det er alt i alt en meget god platform som er rigtig god til dig, som skal til at starte med at investerer.

Fordele

 • Stort udvalg af danske aktier
 • Dansk aktie app
 • Tilbyder aktiesparekonto
 • Automatisk indberetning til SKAT
 • Opret en konto indenfor 5 minutter med mitid
 • Overfør dine penge med bankoverførsel og kreditkort
 • Dansk kundeservice
 • App til både iOS til Android

Ulemper

 • Du skal betale købs- og salgskurtage når du handler aktier
 • Du skal bruge MitID/NemID for at oprette din konto.

Sådan køber man aktier på sin mobil?

Når du skal købe aktier på din mobil, så er eToro’s aktie app uden sammenligning den letteste aktie app vi har prøvet.

Alt fungerer præcist ens uanset om du anvender handelsplatformen på din mobiltelefon eller computer.

På videoen nedenfor, kan du også se hvordan du køber aktier på eToros aktie app.