Når du skal finde en app som kan vise dig aktiekurser live, så er det først og fremmest vigtigt at du leder efter den bedste af alle de forskellige der er på markedet, for der er efterhånden en del at vælge i mellem. De fleste aktieplatforme har fået bygget deres egen aktie app, som du kan bruge til at se de forskellige aktiekurser live, det er dog ikke alle der er lige gode. 

Her i indlægget har jeg lavet en guide til dig, så du nemt og hurtigt kan downloade den bedste app til at se aktiekurser på din mobiltelefon.

Du kan også læse meget mere om aktieapp i vores store guide. 

Top 3 bedste aktiekurser app 2023

  1. eToro – Har helt klart den bedste platform og app til at se alle de forskellige kurser på aktier. Det er også den mest brugte aktieplatform i norden. Det er også derfor det er den platform som vi anbefaler som nr 1.
  2. SaxoInvestor – De har også en rigtig god platform og app til at se aktiekurser, de har dog ikke været så længe på markedet som etoro og derfor har de hellere ikke haft den samme tid til at finpudse deres platform og app. Når det er sagt så er det en rigtig god og brugervenlig app, som de fleste kan finde ud af at navigerer rundt på.
aktiekurser app

Sådan bruger du Aktiekurser realtid apps

De fleste handelsplatforme har bygget deres egen aktiekurser app, hvor man både kan se de live aktiekurser på en app, samt købe aktierne.

Når du skal bruge en app til aktiekurser, så er det naturligvis vigtigt at du får et overskueligt overblik over de forskellige aktiekurser, selv når du er på farten, det kan du gøre med enten etoro eller saxo app til aktiekurser. 

Herunder har vi taget udgangspunkt i etoro, og lavet en kort og simpel guide til dig med hvordan du opretter en bruger hos dem, så du kan begynde at investerer i aktier, kryptovaluta eller valuta.

Den bedste aktierkurser app 2023

Er du typen der elsker at bruge tid på at tjekke op på aktiekurser? Så vil vi helt klart anbefale dig, at du henter en aktiekurser app, så du kan følge op på dine egne aktier, men også hvad andre aktier koster enten fra mobiltelefonen. Her anbefaler vi du bruger etoro, som er vores testvinder og som vi mener er den bedste aktiekurser app, hvor du både kan købe og sælge men også følge kursen på mere end 2500 aktier live.

Herunder kan du se nogle af de grunde til vi mener etoro er de bedste:

  • 0 kr. kurtage ved køb og salg
  • Hurtig og nemt overblik over aktiekurser
  • Fungerer både til Android samt iOS
  • Tilbyder copytrading
  • Platform på dansk og engelsk
  • Find mere end 2500 aktier 

Det næste trin på din investeringsrejse er at oprette en bruger hos den bedste handelsplatform. Herunder kan du se en guide til hvordan du opretter en bruger hos etoro, så du kan komme i gang med at investerer i aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Bayer aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Saxo-Bank-Logo
4.3/5

Læs anmeldelse

Etoro-liste
4.8/5

Læs anmeldelse

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Indsæt penge på din konto

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier.

For at købe aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine aktier, så skal du blot klikke på ”Handel” når du har klikket din ind på den pågældende aktie.

Sådan køber man aktier på sin mobil?

Når du skal købe aktier på din mobil, så er eToro’s aktie app uden sammenligning den letteste aktie app vi har prøvet.

Alt fungerer præcist ens uanset om du anvender handelsplatformen på din mobiltelefon eller computer.

På videoen nedenfor, kan du også se hvordan du køber aktier på eToros aktie app.